hide

2610 526 279

καλέστε 9:00-6:00

αγοράστε 24/24h

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Θα παρατηρήσετε ότι στο κατάστημά μας υπάρχει μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων ειδών. Γιατί χρειάζεστε μεταχειρισμένα είδη; Είμαστε περήφανοι για τις εξαιρετικές λύσεις επαγγελματικής ένδυσης και υπόδησης που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Θεωρούμε ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε έξυπνες αγορές από εμάς, δηλαδή να αποκτήσετε προϊόντα ποιότητας που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, μεγάλης διάρκειας ζωής, στο ελάχιστο κόστος της αγοράς. 

Ενας από τους τρόπους που επιτυγχάνεται αυτό είναι μέσω ενδυμάτων και υποδυμάτων που έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί για μικρό χρονικό διάστημα χωρίς ιδιαίτερη φθορά. Είναι μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας και αυστηρών προδιαγραφών, κατασκευασμένα στην Ευρώπη και όχι σε κάποια ασιατική χώρα. Απευθυνόμαστε σε άτομα που έχουν απαιτήσεις από αυτά που φορούν λόγω των δύσκολων καταστάσεων που έχουν να αντιμετωπίσουν στο περιβάλλον εργασίας τους ή στην εξοχή.

Το ύφασμα των μεταχειρισμένων μας ρούχων έχει ιδιαίτερες αντοχές παρ' όλη την ελαφριά προηγούμενη χρήση, κατασκευασμένο με τα σωστά υλικά, υγιεινά για το δέρμα και όχι όπως πολλές φορές σε ασιατικές χώρες, ανακυκλωμένα. Οι ραφές είναι πυκνές με κλωστές ισχυρής αντοχής. Τα αξεσουάρ τους (κουμπιά, τρούκς, τσεπόν, φερμουάρ κλπ) ακολουθούν την υψηλή ποιότητα του συνόλου. Άρα το κόστος κατασκευής και η αξία τους είναι υψηλή. Αν ήταν καινούριο, ίσως η τιμή ήταν απαγορευτική σε συνδυασμό με την εργασία που προορίζονται. Παραδείγματος χάρη αν κάποιος χρειάζεται ένα παντελόνι για τη συγκομιδή των ελιών απαιτεί ορθά να του αντέξει για όλη αυτή τη διάρκεια και να έχει άνετη εφαρμογή, να στεγνώνει γρήγορα αν βραχεί, ώστε να τον διευκολύνει στην εργασία του αλλά και να μη χρειαστεί να απασχοληθεί ξανά για την αγορά παντελονιού (κάποιοι τρομερά εργατικοί ίσως χρειαστούν 2 ποιοτικά παντελόνια). Άρα χρειάζεται ένα παντελόνι υψηλής ποιότητας, όμως ίσως δεν είναι διατεθειμένος να διαθέσει κάποιες δεκάδες Ευρώ. Αγοράζοντας ένα ελαφριά μεταχειρισμένο παντελόνι, όπως το ελβετικό, απολάμβάνει ένα υψηλής ποιότητας παντελόνι με κόστος 60%-80% κάτω από την πραγματική αξία του. 

Οσον αφορά την καθαριότητα, είναι πολύ σημαντική για εμάς. Τα ρούχα μας χουν πλυθεί σε πλυντήριο, σε καυτό νερό άνω των 60ο C (βαθμών Κελσίου), με απορρυπαντικό και έχει ακολουθήσει στη συνέχεια, επιμελές σιδέρωμα με ατμό, είτε από εμάς είτε από τους προμηθευτές μας.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει για τις μπότες και άλλα αξεσουάρ. Τα άρβυλα είναι κατασκευσμένα με τα καλύτερα δέρματα, υλικά σόλας αλλά και εσωτερικά υλικά αδιαβροχοποίησης, διαπνεότητας και άνεσης. Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά εφόσον απευθύνονται σε άτομα που πρέπει να ανέβουν βουνά, να διασχίσουν  ποτάμια, να περάσουν από αιχμηρά βράχια, να αντιμετωπίσουν κρύα, χίονια, βροχές και το σώμα να μη γλιστράει, τα πόδια να μη καταπονούνται από τα παπούτσια μέσα σε λίγες ώρες, να αναπνέουν, να αντέχουν ολόκληρη την ημέρα αλλά και να παραμένουν στεγνα. Δεν είναι τυχαίο που μόνο κορυφαίοι στον κόσμο κατασκευαστές υποδημάτων αναλαμβάνουν αυτή την ευθύνη. (ΗΑΙΧ, MEINDL). Αυτές οι μπότες είναι κατανοητό ότι έχουν υψηλό κόστος κατασκευής. Η τελική τιμή τους αγγίζει ποσά ύψους εκατοντάδων ευρώ. Αυτό είναι πολλές φορές απαγορευτικό. Ομως οι απαιτήσεις υπάρχουν, για αυτούς που αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις, δε μπορούν να αποφευχθούν. Άρα ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο άρβυλο εξασφαλίζει την πολυτέλεια ενός ποιοτικού υποδήματος το οποίο όμως κοστίζει κάτω από 100€. Προφανώς εξαρτάται και από την καταπόνηση και τη φθορά που έχει υποστεί το παπούτσι για το αν αξίζει ο κόπος τελικά. Γι' αυτό φροντίζουμε να επιλέγουμε ένα ένα τα ζευγάρια, επιλέγοντας τα καλύτερα παρατηρώντας τα οπτικά αλλά και από άλλα χαρακτηριστικά που μάς έχει διδάξει η εμπειρία μας. Διαλέξτε ένα ποιοτικό, ελαφρά μεταχειρισμένο άρβυλο εδω

Πώς τα βρίσκουμε; Απαιτείται πραγματικά πολύ ψάξιμο, τρέξιμο και συνεχής επικοινωνία με εταιρίες που συγκεντρώνουν αυτά τα προϊόντα σε μεγάλη κλίμακα. Αξίζει όμως όλος αυτός ο αγώνας επειδή έχουμε τη σιγουρία ότι σας παρέχουμε το καλύτερο, η ανταμοιβή μας είναι η ικανοποίηση που μας εκφράζετε. Τα προϊόντα αυτά προέρχονται από διάφορες εταιρίες που έχουν υψηλά στάνταρ στην ένδυση και υπόδυση είτε από τα σώματα ασφαλείας προηγμένων κρατών που τηρούν αυστηρές προδιαγραφές. Τα είδη αυτά μπορεί να είναι από σχεδόν καινούρια (πλεόνασμα ειδών, μεγεθών) ή ελαφρώς μεταχειρισμένα. Το μειωμένο κόστος και στα σχεδόν καινούρια προκύπτει επίσης από το γεγονός ότι προμηθευόμαστε μεγάλες ποσότητες(παρτίδες) και μπορούμε να διαπραγματευτούμε χαμηλότερες τιμές για εσάς.

Είναι ασφαλή, καθαρά; Ασφαλώς! Τα ρούχα είναι πλυμμένα με ειδικά καθαριστικά, τα παπούτσια που επιλέγονται είναι μόνο τα καθαρά και ψεκάζονται εσωτερικά με επιμέλεια με ειδικά αντιμυκητιασικά. Μπορείτε να τα απολαύσετε άφοβα και να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε άλλες σας ανάγκες. Για περισσότερες πληροφορίες για τα μεταχειρισμένα διαβάστε το άρθρο στο BLOG μας: 7 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΜΠΟΤΕΣ

Επισκεφτείτε μας

Διεύθ.Ανδρούτσου 16 Μιντιλόγλι, 26500, Πάτρα

Τηλ2610 526279

e-mailinfo@workprom.com

Ώρες Επικοινωνίας

hideΔευτ-Παρ ---------------------- 9:00 - 21:00

hideΣάβ    --------------------------- 9:00-16:00

Ακολουθήστε μας