hide

2610 526 279

καλέστε 9:00-6:00

αγοράστε 24/24h

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Καλώς ήρθατε στη workprom.com! Εδώ μπορείτε να νιώθετε άνετα.

 

Η Ιστορία μας

H workprom.com, 100% ελληνική εταιρεία, ιδρύθηκε το 1975 ως Γεώργιος Γιαννακόπουλος δραστηριοποιούμενη στην κατασκευή και εμπορία ειδών λαϊκής ένδυσης.  

Το 1986 άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στο κέντρο της Πάτρας. Η φήμη σχετικά με την ποιότητα των προϊόντων και τις χαμηλές τιμές επεκτάθηκε σταδιακά σε όλη την Αχαϊα.

Το 2005 επικέντρωσε τις δραστηριότητές της στην εμπορία εργατικής, κυνηγετικής και διαφημιστικής ένδυσης-υπόδησης με στόχο τη παροχή προϊόντων υψηλής αντοχής και χαμηλών τιμών σε κυνηγούς, αγρότες και κτηνοτρόφους, αλλά και σε επιχειρηματίες που επιθυμούν να οργανώσουν και να προωθήσουν την επιχείρησή τους μέσω της ένδυσης. Οι πελάτες μας βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχής της Δυτικής Ελλάδας  & Πελοποννήσου και οι πωλήσεις γίνονται τόσο άμεσα όσο και μέσω δικτύου συνεργατών μας. 

Ορόσημο αποτελεί το 2012 όπου ξεκίνησε η λειτουργία της ιστοσελίδας της επιχείρησης, που στόχο έχει την αποτελεσματική παρουσίαση των προϊόντων μας και την απλοποίηση των διαδικασιών παραγγελίας και προμήθειας από τους πελάτες μας. Από τότε πορούμε να εξυπηρετήσουμε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το Μάρτιο του 2018 ξεκίνησε η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματός μας www.workprom.com με όλες τις απαραίτητες δυνατότητες και τις πιο σύγχρονες και ασφαλείς λειτουργίες. Ετσι μπορείτε να παίρνετε πλήρεις και ακριβείς πληροφορίες για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, να βλέπετε καθαρές φωτογραφίες τους και να τα επιλέγετε τελικά εύκολα και γρήγορα.

 

Εγκαταστάσεις & Εξοπλισμός

Η επιχείρησή μας διαθέτει επίσης ιδιόκτητες αποθήκες και φορτηγά, έτσι ώστε να είναι αποτελεσματικότερη η προμήθεια και διανομή των προϊόντων μας σε εσάς. Διαθέτουμε εξοπλισμό εκτύπωσης ρούχων και καπέλων. 


Που στοχεύουμε;

Καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σας. Γνωρίζουμε τα σκληρά, πολλές φορές, περιβάλλοντα που πρέπει να εργαστείτε. Είναι δύσκολο να βρείτε ποιοτικά είδη ένδυσης και υπόδησης χωρίς να ξοδέψετε αρκετά χρήματα. Εκεί ακριβώς θελουμε να σας φανούμε χρήσιμοι. Αυτή είναι η αιτία που μας έκανε να δραστηριοποιηθούμε και συνεχίζει να μας κινεί. Αναζητήσαμε τα πιο κατάλληλα είδη για εσάς. Το Ιντερνετ ήταν το καθοριστικό εργαλέιο που μας βοήθησε να τα κάνουμε γνωστά. Στόχος μας είναι να προμηθεύουμε ανθεκτικά και κατάλληλα προϊόντα σε όλους όσους έχουν υψηλές απαιτήσεις στην εργασία τους, στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Εχουμε μεγάλη ποικιλία σε ενδύματα και υποδήματα εργασίας υψηλής ποιότητας. Εχουμε και κάποια είδη πολύ ιδιαίτερα και μοναδικά στην Ελλάδα! Δείτε για παράδειγμα το funky τζάκετ. Δεν είμαστε πολυκατάστημα, αλλά προσηλωνόμαστε στις ανάγκες σας και στο πώς μπορούμε να τις εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για αυτό το σκοπό απαιτείται ψάξιμο από εμάς, κατανόηση των απαιτήσεων σας και αναζήτηση των κατάλληλων προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

 

Αρχές και Αξίες

Επιδιώκοντας το Όραμα και την Αποστολή μας, μάς καθοδηγούν οι ακόλουθες αρχές και αξίες.

Οι πέντε βασικές μας αξίες είναι: Η Ακεραιότητα, η Ευθύνη, ο Σεβασμός, η Αξιοπιστία και η Πρωτοπορία.

Βασικές αρχές μας είναι: Η Ποιότητα, η Καινοτομία και η Διαρκής Αντοχή των προϊόντων μας.

Δεκάδες χιλιάδες πελάτες μας το έχουν νιώσει αυτό. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας είναι οι δικές σας εκφράσεις εκτίμησης και εμπιστοσύνης προς εμάς. Δε θέλουμε να έχουμε μια τυπική σχέση, θέλουμε να βλέπουμε τον καθένα σας ως μοναδικό. Ετσι θέλουμε να μας βλέπετε και εσείς. Κάποιες φορές μπορεί να γίνουν λάθη ή να μην είστε χαρούμενοι με εμάς, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να τα διορθώσουμε. Χαιρόμαστε επίσης να ακούμε τα νέα σας και λεπτομέρειες για τις απαιτησεις της εργασίας ή χόμπυ σας΄ έτσι σάς κατανοούμε καλύτερα και μπορούμε να σας φανούμε περισσότερο χρήσιμοι.

 

 Συνεργασία πάντα με Ακεραιότητα
Η επιχειρηματική Ακεραιότητα ήταν πάντα στο επίκεντρο των δεσμεύσεων μας για εταιρική ευθύνη. Η Ακεραιότητα καθορίζει τον τρόπο συμπεριφοράς μας, είτε η επικοινωνία ή αγορά γίνεται από κοντά είτε βρίσκεστε οπουδήποτε μακριά μας. Αυτό μας οδηγεί να κάνουμε το σωστό για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της workprom.com

Η πρώτη προτεραιότητά μας είναι να είμαστε μια επιτυχημένη επιχείρηση: Αυτό σημαίνει επένδυση για ανάπτυξη, αλλά και εξισορρόπηση βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων κερδών, άρα σωστός καθορισμός τιμών των προϊόντων προς όφελός σας. Σημαίνει επίσης Φροντίδα των καταναλωτών και των εργαζομένων μας, Ηθικές συναλλαγές με τους συνεργάτες μας και Σεβασμός στον κόσμο στον οποίο ζούμε.

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας? Δοκιμάστε τα!

 

Ιωάννης Γ. Γιαννακόπουλος
Υπεύθυνος Workprom.com
Μηχανικός Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Πληροφορικής

 

 WORKPROM.COM

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΦΜ: 129588963

ΑΡ. ΓΕΜΗ: 138727216000

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2610 526279

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ 16 ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙ 26500 ΠΑΤΡΑ

Επισκεφτείτε μας

Διεύθ.Ανδρούτσου 16 Μιντιλόγλι, 26500, Πάτρα

Τηλ2610 526279

e-mailinfo@workprom.com

Ώρες Επικοινωνίας

hideΔευτ-Παρ ---------------------- 9:00 - 21:00

hideΣάβ    --------------------------- 9:00-16:00

Ακολουθήστε μας