Print

Διαφημιστικά Μπλουζάκια Δώρα

Η επιχείρηση μου Χρειάζεται Πράγματι Διαφημιστικά Δώρα;

Εξαρτάται! Πόσο σοβαρά βλέπετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα;

Αν είναι κάτι που το κάνετε σαν χόμπυ, είναι αλήθεια οτι μάλλον δεν τα χρειάζεστε. Εάν όμως έχετε σκοπό να οργανώσετε, να μεγαλώσετε και να προωθήσετε την επιχείρησή σας, τότε μάλλον πρέπει να σκεφθείτε πολύ σοβαρά την προμήθεια κάποιων προωθητικών δώρων. Είναι περισσότερο από πιθανό οτι θα σας βοηθήσουν πολύ στο να αποκτήσετε και να κρατήσετε τους πελάτες σας.

Εφόσον διαβάζετε αυτό το άρθρο είναι επίσης πολύ πιθανό οτι ήδη χρησιμοποιείτε το internet και την λεγόμενη νέα τεχνολογία με σκοπό να ανακαλύψετε χρήσιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις καλύτερες και πιο ενημερωμένες αποφάσεις για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας.

Έτσι ακριβώς μπορείτε να αποφασίσετε για το εάν και ποιό διαφημιστικό δώρο χρειάζεστε για την καλύτερη προώθηση μιας επιχείρησης που άλλωστε την ξέρετε καλύτερα απο τον καθένα!

Ποιά Διαφημιστικά Δώρα να Επιλέξω για την Εταιρία μου;

Ανάλογα με τον τύπο της, το αντικείμενο της και τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με τους πελάτες σας, μπορείτε να επιλέξετε εκείνα τα διαφημιστικά δώρα τα οποία σας ταιριάζουν και αυξάνουν τις πιθανότητες για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Ενας από τους πιο ενδεδειγμένους τρόπους είναι να φροντίζετε να συνοδεύετε κάθε προωθητική σας καμπάνια με προϊόντα που συμπληρώνουν και αναδεικνύουν το εκάστοτε διαφημιστικό σας μήνυμα. Διαφορετικές καμπάνιες ή διαφημιστικές προσπάθειες μπορεί να σημαίνουν διαφορετικά δώρα ανάλογα με το που θέλετε να επικεντρώσετε την προσοχή των πελατών σας.

Για Παράδειγμα...

Είναι αυτή η πρώτη σας επαφή με το ευρύ κοινό και έχετε σαν στόχο να προσεγγίσετε όσο το δυνατόν περισσότερους υποψήφιους πελάτες απλά και μόνο για να τους ενημερώσετε για την ύπαρξή σας; Χρειάζεστε ένα δώρο χαμηλού κόστους, όσο το δυνατόν πιο πρακτικό και εύκολο στη χρήση που θα θυμίζει το όνομα της εταιρίας σας καθημερινά σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Μήπως η εταιρία σας βρίσκεται πολλά χρόνια στο χώρο και θέλετε να χαράξετε το όνομα σας στο υποσυνείδητο των πελατών σας ώστε να μην σκέφτονται καμία άλλη εταιρία εκτός από την δική σας όταν είναι να κάνουν τις αγορές τους; Το λεγόμενο branding, δηλαδή;
Μπορεί να γίνει με δύο τρόπους... Αυτός που αποπνέει περισσότερο κύρος όμως, είναι αυτός που περιλαμβάνει ένα δώρο αξίας που από τη μία εκφράζει την ευγνωμοσύνη σας προς τους πελάτες σας και ταυτόχρονα δείχνει τον σεβασμό και την εκτίμηση σας. Ένα τέτοιο δώρο θα συνοδεύει τον πελάτη σας ίσως για χρόνια, ενισχύοντας έτσι την θέση σας στις προτιμήσεις του και την καλή του σχέση με την εταιρία σας.

Σε όποια λοιπόν, θέση κι αν βρίσκεστε, στο ξεκίνημα ή σε μια μακριά & επιτυχημένη πορεία, τα κατάλληλα διαφημιστικά δώρα μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τον στόχο σας γρηγορότερα και πιο αποδοτικά.

Και φυσικά εμείς θα είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει. Γι' αυτό καλέστε μας σήμερα στο 2610 526279 ή στείλτε μας email στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα στο αίτημα σας!

 

 

Γιατί είναι σημαντική η εταιρική ένδυση;

  • Είναι ο καθρέφτης της εταιρείας
  • Αποτελεί έμμεση διαφήμιση
  • Ενισχύει το εταιρικό brand name
  • Διαφοροποιεί την εταιρεία από τον ανταγωνισμό
  • Υποδηλώνει επαγγελματισμό και εταιρική συνοχή
  • Βοηθάει τον πελάτη να διακρίνει τις διαφορετικές βαθμίδες ιεραρχίας μέσα σε μια εταιρεία
  • Παρέχει άνεση και ασφάλεια στον εργαζόμενο και ενισχύει το αίσθημα του ανήκειν

Διάφορα

ΜΙΑ ΑΡΒΥΛΑ ΠΡΕΠΕΙ

Να είναι μαλακή - 27.3%
Να έχει αντοχή - 27.3%
Να είναι αδιάβροχη - 18.2%
Να είναι κατασκευασμένη από καλά υλικά - 27.3%

Who's online

We have 19 guests and no members online