Τι outdoor παντελόνι να επιλέξω

Τα outdoor παντελόνια έχουν μια σκληρή αποστολή. Πρέπει να σας προστατεύσουν και να αποτρέψουν τη φθορά από τις σκληρότερες αιχμές της φύσης. Θα πρέπει να σας κρατούν δροσερό και άνετο όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει και να σας κρατήσει στεγνό έως ότου μπορείτε να βάλετε το αδιάβροχο σας. Όταν πέσει η θερμοκρασία, θα πρέπει να είναι αρκετά ευρύχωρα ώστε να φορούν ένα στρώμα βάσης κάτω. Και, εννοείται ότι θα πρέπει επίσης να είναι άνετα - και κατά προτίμηση να ταιριάζουν καλά.


Στη WORKPROM, ξοδεύουμε πολύ χρόνο για την επιλογή παντελονιών που ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις που εμείς και εσείς, τοποθετείτε όταν βρίσκεστε στη φύση. Πολλά από τα παντελόνια μας έχουν κερδίσει εξαιρετική φήμη μεταξύ ατόμων που τα δοκιμάζουν στις πιο αντίξοες συνθήκες. Είμαστε υπερήφανοι που ό,τι νέο παντελόνι λανσάρουμε είναι ευπρόσδεκτο. Η ανταμειβή μας είναι να βλέπουμε ότι οι ιδέες μας επιβιώνουν από την δοκιμασία του χρόνου. Αρκετά κλασικά μοντέλα, όπως και το γερμανικό και το αυστριακό, εξακολουθούν να είναι αγαπημένα στους ορεινούς πεζοπόρους, κάθε χρόνο.

Έχουμε παντελόνια για πεζοπορία και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες, όπως ταξίδια, κυνήγι, άλλες δραστηριότητες στο δάσος και καθημερινή χρήση.

Τα outdoor παντελόνια σας δοκιμάζονται όταν βρίσκεστε στα βουνά. Σε μεγάλης διάρκειας πεζοπορίες θα πρέπει να σας κρατούν ζεστό και στεγνό αν ο καιρός αλλάξει ξαφνικά και να σας προστατεύσει από τις γρατζουνιές όταν βρίσκεστε σε πέτρινο έδαφος ή πεζοπορία μέσα από θάμνους. Πρέπει να στεγνώσουν γρήγορα εάν συμβεί να βραχείτε και να εξαερώσουν την υγρασία όταν ιδρώνετε.

Επιπλέον, πρέπει να είναι άνετα και να σας επιτρέπουν να κινείστε ελεύθερα με κάθε τρόπο. όταν σκαρφαλώνετε, κατεβαίνεται και γονατίζετε.

Αυτές είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις που έχουμε όταν επιλέγουμε παντελόνια για πεζοπορία και υπαίθρια ζωή σε ασταθείς συνθήκες. Εκτός από αυτά, τα παντελόνια μας είναι γεμάτα με καλά σχεδιασμένα χαρακτηριστικά που κάνουν τη ζωή έξω ευκολότερη.

Από όλα τα ρούχα στην ντουλάπα, τα παντελόνια πεζοπορίας πιθανότατα φέρουν τις περισσότερες αναμνήσεις. Τα αδύνατα γόνατα και τα κουμπιά που φοριούνται σε μια λάμψη είναι υπενθυμίσεις από περιπέτειες σε μονοπάτια πεζοπορίας, στα βουνά και βαθιά μέσα στο δάσος. Δεδομένου του πόσο καιρό θα χρησιμοποιείτε τα υπαίθρια παντελόνια σας, αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε προσεκτικότερα τον τύπο παντελόνι που θέλετε να έχετε.

Ακολουθεί μια λίστα ελέγχου με ερωτήσεις που μπορείτε να ρωτήσετε τον εαυτό σας για να βρείτε το παντελόνι που είναι κατάλληλο για εσάς:

1. Για τι χρήση θα χρησιμοποιήσετε για τα παντελόνια σας;

2. Πώς θέλετε να εφαρμόζουν πάνω σας;

3. Θέλετε κάποιες έξτρα λειτουργίες;

Επιλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία παντελονιών που διαθέτουμε και μη διαστάσετε να ζητήσετε τη βοήθειά μας.

©copyright

  |  

Περισσότερες Αναρτήσεις